ВЪВЕДЕТЕ ВАШАТА ПАРОЛА ЗА ДОСТЪП | |
Не сте абонат на Експертис? Разгледайте вариантите ни за АБОНАМЕНТ |
НАРЕДБА № 31 ОТ 29 ЮЛИ 2004 Г. ЗА МАКСИМАЛНО ДОПУСТИМИТЕ КОЛИЧЕСТВА ЗАМЪРСИТЕЛИ В ХРАНИТЕ
ДВ. бр. 14 от 20.02.2015г.
Обн., ДВ, бр. 88 от 8 октомври 2004г., изм., ДВ, бр. 51 от 23 юни 2006 г., отм., ДВ, бр. 14 от 20 Февруари 2015 г.
Глава първа.
Общи разпоредби
history
Чл. 1. С тази наредба се уреждат:
1. максимално допустимите количества замърсители в храните, наричани по-нататък "норми";
2. изискванията към методите за вземане на проби и методите за анализ, прилагани при провеждането на държавния контрол на храните за съдържание на замърсители.