ВЪВЕДЕТЕ ВАШАТА ПАРОЛА ЗА ДОСТЪП | |
Не сте абонат на Експертис? Разгледайте вариантите ни за АБОНАМЕНТ |
НАРЕДБА № 11 ОТ 4 МАЙ 2000 Г. ОТНОСНО МИНИМАЛНИТЕ ХИГИЕННИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ РИБНИТЕ ПРОДУКТИ, ОБРАБОТВАНИ И СЪХРАНЯВАНИ НА БОРДА НА РИБОЛОВНИТЕ КОРАБИ
ДВ. бр. 97 от 13.11.2001г.
ИЗДАДЕНА ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ГОРИТЕ
Обн. ДВ. бр.42 от 23 Май 2000г., изм. ДВ. бр.97 от 13 Ноември 2001г.
Раздел I.
Общи положения
history
Чл. 1. (1) С тази наредба се определят:
1. (изм. - ДВ, бр. 97 от 2001 г.) минималните хигиенни изисквания при съхраняване и обработване на рибни продукти на борда на риболовните кораби;
2. (изм. - ДВ, бр. 97 от 2001 г.) допълнителните хигиенни изисквания към риболовните кораби, които са конструирани и оборудвани за съхраняване на рибни продукти за период, по-дълъг от 24 часа.
(2) Наредбата не се прилага относно плавателни съдове, предназначени за съхраняване на жива риба от сладководни басейни, риба от шелфовите зони и молюски без какъвто и да е начин на запазване или консервиране.