| ВЪВЕДЕТЕ ВАШАТА ПАРОЛА ЗА ДОСТЪП | |
|
Не сте абонат на Експертис? Разгледайте вариантите ни за АБОНАМЕНТ |
|
НАРЕДБА № 12 ОТ 24 СЕПТЕМВРИ 2004 Г. ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯ ПО ПРОФЕСИЯ "ХЛЕБАР-СЛАДКАР"
ДВ. бр. 17 от 28.02.2012г.
В сила от 12.11.2004 г.
Обн., ДВ, бр. 100 от 12 ноември 2004 г., отм., ДВ, бр. 17 от 28 февруари 2012 г.
history Чл. 1. С тази наредба се определя държавното образователно изискване (ДОИ) за придобиване на квалификация по професия 541030 "Хлебар-сладкар" от област на образование "Производство и преработка" и професионално направление 541 "Производство на храни и напитки" съгласно списъка на професиите за професионално образование и обучение по чл. 6, ал. 1 от Закона за професионалното образование и обучение.
history
Чл. 2. Държавното образователно изискване за придобиване на квалификация по професия 541030 "Хлебар-сладкар" съгласно приложението към тази наредба определя изискванията за придобиване на втора степен на професионална квалификация за специалностите:
1. 5410301 "Производство на хляб и хлебни изделия".
2. 5410302 "Производство на сладкарски изделия".


